Crown Nation Forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Adidas Superstar Bestellen
b8xgy233
#1 Posted : Sunday, August 9, 2020 6:27:52 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/9/2020(UTC)
Posts: 7

Thanks: 0 times
Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
Twee iconische merken van Europese oorsprong kwamen eind 2019 met elkaar in botsing voor een verbazingwekkende samenwerking die mogelijk een nieuwe lat heeft gelegd voor toekomstige projecten tussen de rijken van luxe en sportkleding. Kopen Adidas Superstar Dat zou niets anders zijn dan de link tussen het Italiaanse modehuis Prada en het Duitse atletische merk Adidas, een vakbond die resulteerde in een limited edition-bundel met de meest herkenbare producten van elke entiteit.Zoals we eerder meldden, zullen Prada en adidas de samenwerking in maart opnieuw bezoeken en drie kleurstellingen van de Adidas Superstar Bestellen uitbrengen in wit / zwart, zwart en zilver. Tegenwoordig bevestigt sneaker-info leaker @py_rates onze rapporten verder met een adviesprijs van $ 450 - een hoge maar redelijke prijs voor een fijn gemaakte Superstar die volledig met de hand in Italië is gemaakt. Hoewel afbeeldingen van de schoenen nog niet zijn onthuld, kan men zich een eenvoudige benadering voorstellen die de kwaliteit achter de goederen accentueert.

Symbolisch voor een lang leven en vrede, de gevederde vogel op de laterale middenvoet is versierd met een rode snavel en kroon, evenals blauwe kleurverloopveren in een stijl die lijkt op traditionele Chinese schilderkunst. Adidas Superstar Goedkoop Bij de hiel van de linkerschoen staart de koning van alle beesten - de tijger - brullend naar buiten. Om de trifecta af te ronden, neemt een roze koivis - representatief voor geluk - een groot deel van de hiel van de rechterschoen over in een roze-paars palet dat ook in een aquareleffect is uitgevoerd.

Opnieuw doorkruist adidas de werelden van sportkleding en luxe mode, en sluit het aan bij Prada voor een tweeledige samenwerking die traditie, technologie en innovatie viert. Adidas Superstar Aanbiedingen De twee merken benadrukken twee van de meest iconische stukken in de geschiedenis van hun label en combineren de adidas Superstar - die momenteel halverwege zijn 50e verjaardag is - en de kenmerkende bowlingtas voor een extreem beperkte bundel.

De BAPE x NEIGHBORHOOD x Adidas Superstar Heren/Dames is niet zomaar een oud retro Adidas-aanbod met naammerken die voor extra effect worden gebruikt, maar een volledig vernieuwde adidas Superstar Boost met een gemoderniseerd bovenwerk compleet met een instapconstructie, een adidas NMD-geïnspireerde hiel en een vernieuwde tussenzool met extra Boost-technologie die zichtbaar is op de middenzoolboog van de mediale zijde. Het gebreide bovenwerk ziet eruit als de nieuwe ronde breitechnologie van de drie strepen die wordt verdedigd op het adidas Pure Boost-model, terwijl een versterkt harig suède contrasteert met de traditionele schelp-teen. Het is de perfecte combinatie van oud en nieuw.

www.schoenenstockx.com
jiuer7845
#2 Posted : Saturday, July 24, 2021 7:00:45 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/6/2020(UTC)
Posts: 34
Location: saasas

Thanks: 0 times
Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

FlatEarth Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.4 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.375 seconds.